Nieuws

Nieuwe website online

2 maart 2015

De eerste wedstrijden van het jaar zitten er al op en het baanseizoen, waarop de focus ligt, staat voor de deur. Een mooi moment om deze nieuwe website te lanceren. Voortaan is al het nieuws van en over Jip te vinden op JipVastenburg.nl. "Ik merk dat steeds meer mensen het leuk vinden om mij te volgen", zegt Jip. "Ze willen graag weten wat ik doe, zowel in wedstrijden als daarbuiten, en ik deel dat ook graag met hem. Het is fijn om daarbij mijn eigen verhaal te kunnen doen. Met deze website heb ik daarvoor nu een mooie omgeving."

Via de menubalk zijn de diverse pagina's van de website te bekijken. Zo valt onder meer Jip's biografie te lezen, zijn haar wedstrijdprogramma en uitslagen te vinden, evenals de diverse partners die haar carrière mede mogelijk maken. Jip: "Omdat ik het wel direct goed wil doen en weet dat je als topsporter toch vaak andere dingen aan je hoofd hebt dan na een wedstrijd direct een tekst schrijven, ben ik een samenwerking aangegaan met Aschwin Kruders van Sportpromotions.nl. Hij gaat me helpen om de site up-to-date en op niveau te houden. Het nieuws moet er immers wel zo snel mogelijk op. Natuurlijk doen we dat wel met mijn eigen inbreng erin."

Bedankt
Belangrijk bij het tot stand brengen van deze website was ook de toevoeging van foto's. "Daarvoor wil ik mijn coach Johan Voogd, die ook foto's maakt, hartelijk danken. Ook een bedankje aan jullie allemaal, want ik vind het leuk dat zoveel mensen mij volgen. Nu is het aan ons om er wat moois van te maken en dat gaan we zeker doen. Veel leesplezier!"

  • NOC*NSF
  • New Balance